Contact

Secoya

Braektestraat 13
9230 Wetteren
+32 473 84 43 21

Je vindt me te Wetteren Boskant, in een groene en rustieke omgeving.  Om de behandeling of het consult in alle rust en privacy te laten doorgaan, heb ik in de tuin een pipowagen geplaatst en deze zo ingericht in een zoektocht naar sfeer en kalmte.   De pipowagen heeft twee compartimenten, afhankelijk van je therapeutische nood.  In de behandelruimte kun je comfortabel liggen op een aanpasbare behandelstoel.  In het consultgedeelte kunnen we in een cosy sfeer aangenaam zitten aan tafel om bijvoorbeeld een fotolezing uit te voeren of specifieke kaarten te leggen naar wens.   Deze ruimte gebruik ik occasioneel voor groepsactiviteiten.  Steeds in héél beperkte kring (maximum 6 personen), zodat ik je individueel aandacht kan geven. 

Daarnaast beschikt de pipowagen over een aparte ruimte voor toilet en wastafel, zodat je alle comfort ter beschikking hebt.

Het consult gaat steeds op afspraak door.  Uiteraard verwelkom ik je met een drankje.  Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt.  We overlopen eerst samen welke specifieke vragen je hebt, zodat ik de therapiewijze kan afstemmen op je noden.  Je bepaalt zelf hoe ver je hierin gaat.

Alle consults zijn vertrouwelijk. 

Mijn naam is Nicky.  Ik ben een mix van filosoof, hoogsensitief, creatief, helderwetend, helderhorend en helderruikend.

Als kind had ik reeds visioenen, voorspellende dromen en kreeg ik beelden van vorige levens door.

Ik was getriggerd en na mijn studies in Sint-Lucas ging ik het spirituele pad op. Voor mij was dit pad een soort van onderweg zijn en ontdekken.  Leergierig als ik ben ontdekte ik de wereld van kristellen. Mijn eerste kristal was een amethist, daar was ik als kind al dol op. Daar bleef het niet bij, gebeten als ik was door de kristallen. Zo werd het groter en groter en leerde ik kristallen schedels en draken kennen.

Mijn weg werd nog interessanter toen ik de harp leerde kennen. Ik volgde harplessen en nu kan ik de harp intuïtief gebruiken om mensen te helpen.  Het pad slingerde naar etnische instrumenten, zoals de indiaanse drum, klankschalen, …  en ook deze bleken een snaar in mijn energieveld te raken. De instrumenten lieten me een stroom van expressie zien, waardoor ik begon te experimenteren met mijn stem en zo kwam ik erachter dat ik een helende stem heb.

Ik hou van alles wat op mijn pad gekomen is, zoals de runen en de tarotkaarten. 
Ik leerde mezelf kaartleggen en hanteer nu verschillende decks. Ik merkte ook dat channelen een deel van mij is.

En ik had energetische honger. Zo leerde ik Reiki en voetreflexologie. Ik merkte dat ik dit ook kon inzetten om mezelf te helpen. En later ook anderen.  Zo hielp ik mijn moeder met Reiki. Ze was gevallen en had een probleem met de knie. De onderzoeken wezen er op dat ze een operatie nodig had, die ze weigerde. Ik legde mijn hand op haar knie en gaf haar Reiki. Na de eerste sessie beek dit al te helpen en was ze vrij van pijn. Ze kon weer wat stappen.

Bij mijn vader deed ik voetreflex om de uitzaaiingen te vertragen. En dat hielp. Zoals ik zijn voeten onder handen nam, zo bleef de ziekte stabiel.  Zo merkte ik dat ik een verschil kan maken en is het mijn passie geworden om jullie te helpen waar ik kan.

Intussen bouwde ik een ruime kennis op en kan van veel mogelijkheden gebruik maken. Ik ben heel intuïtief en voel de problemen goed aan.

Met mijn gezin en dieren woon ik in het groen. Ik hou van de stilte, de rust, van natuurlijke geluiden, van bloemen en van kruidengeuren, kortom … de natuur.  Thuis word ik omringd door zingende vogels, een cirkelende buizerd, ransuilen, …  en ook 2 katten, een hond en Nubische geitjes. 

En vergeet de libellen en de vlinders niet. Zij helpen mee om de vibratie van ‘mijn paradijsje op aarde’ hoog te houden.
Dankbaar voor alles, voor mijn gaven, voor alles wat leeft. 

Je kunt bij mij terecht voor een beperkte selectie aan wierook, kristallen en energetische hulpmiddelen. Vraag ernaar!

Ik maak bijzondere gidsen uit speksteen, zuiveringsspray en diverse beschermstenen die je kunnen helpen bij je zuivering en spirituele reis.  Ook mandala’s ontwerp ik zelf.  Meer hierover vind je op de pagina van energetic art