Energetic Art

Energetic art

Wat is Energetic Art?

Via unieke persoonlijke kunstwerken pas ik energetic healing toe.  Aan de hand van de kunstwerkjes neem ik verstoringen in de energievelden van je lichaam weg en stimuleer ik je eigen lichaam om je lichaamsenergie terug in evenwicht te brengen.

Deze hulpmiddelen zijn geen universele oplossingen: voor ieder is er een unieke insteek.   De laatste jaren specialiseerde ik me in portretten,  drakenstenen of beschermstenen en -sprays.

Gidsenportret

Iedereen heeft zijn eigen groep aan Gidsen en Engelen rondom zich, al zijn die voor weinigen zichtbaar. Voor ons mensen is het leuk om iets tastbaar te zien of vast te houden.  Vandaar dat ik de persoonlijk Gids of Engel tastbaar maak in een portret.

De Gids of Engel komt in kleuren en vormen die voor jou uniek is.  Bij elk portret horen ook symbolen die een bekrachtiging geven.

Wat doet dit energetisch portret ?

Hoe bestel ik mijn persoonlijke gids?

Je geeft eerst je voorkeur mee, zoals Engelen, Opgestegen Meesters, Elfen, Natuurkrachten, ….

Of je geeft me carte blanche en via naam, geboortedatum en foto krijg ik jouw persoonlijke gids door.

Wat kan je praktisch verwachten ?

Je gids wordt op speciaal stevig A4 papier geschilderd en ingekaderd.  Je krijgt een toelichting hoe het portret te gebruik en een uitleg over de verschillende kleuren ven symbolen.

Voor meer uitleg of een bestelling, contacteer me op info@secoya.be

Drakensteen

Drakenstenen (dragonseyes)

De drakenogen-stenen beschermen en houden de ruimte zuiver.  Ze helpen ook met je innerlijke kracht.

Dan zijn deze stenen ideaal!  Natuurlijk ook voor wie dol is op draken !

Krachtmandala's

Ik kreeg van mijn gidsen door om krachtige mandala’s te maken zodat zij konden helpen om zware energie te transformeren naar zuivere energie en zo voorwerpen terug op te laden.

Op deze manier ben je niet steeds afhankelijk van de kracht van de volle maan.  Ook tijdens het gebruik van de mandala kan je met de volle maan aan de slag.  Het één sluit het ander niet uit, het resultaat is gewoon nog krachtiger.

Alles is energie.

Ik bied zowel kleinere als grotere mandala’s aan in verschillende thema’s:

Dan zijn deze stenen ideaal!  Natuurlijk ook voor wie dol is op draken !

Bandala

Beschermingssprays

Bij iedere healing of relaxatie gebruik ik een zuiverings- en een beschermingsspray.  Je kunt deze ook bestellen.  Ik heb verschillende beschermingssprays ontwikkeld:

De sprays worden steeds aangepast aan de huidige frequenties en noden, zodat ze altijd optimaal werken.  Ze worden met de hand vervaardigd. Hierbij maak ik enkel gebruik van natuurlijke producten en essences.   Regelmatig ontwikkel ik een nieuwe spray.

Naast de beschermingsspray ontwikkelde ik ook: