Kaartleggen en channelen

Kaartleggen

Wat?

Waarzeggerij kent een lange traditie. In het Oude China, Egypte, Chaldea en Babylonië oefenden mensen dit al uit zo’n 4000 jaar voor onze tijdrekening.    Mensen zijn al eeuwen gefascineerd om antwoorden te kennen op vele vragen: wat brengt de toekomst, wat met mijn gezondheid, komt er een huwelijk, … 

Via kaartleggen of channeling kun je meer inzicht krijgen in het leven. Door kaartleggen en channeling te combineren, kan wijsheid gecombineerd worden met intuïtie om antwoorden te krijgen op vragen of problemen in je leven.

Kaartleggen

Eén van de hulpmiddelen om tot antwoorden te komen, is het leggen van kaarten.

Je kan daarvoor verschillende soorten kaarten raadplegen. Goed gekend zijn Tarotkaarten, Lenormand kaarten en Orakelkaarten.   Ze hebben allemaal hun eigen unieke interpretaties.

Hoe verloopt dit ?

Omdat ik zeer intuïtief te werk ga, gebruik ik verschillende decks bij een kaartlegging.  Ieder deck heeft zijn specifieke energie en kan zo niet bij iedereen of bij iedere vraag gelegd worden.  Ik hanteer voornamelijk Tarotkaarten en verschillende Orakelkaarten.  Ook bij de Tarot maak ik gebruik van verschillende decks.

Ik gebruik verschillende manieren om de kaarten te leggen.  Het leggen verloopt niet via een vaste methode, dit gebeurt intuïtief aan de hand van de concrete vraag.  Indien een kaart geen duidelijk antwoord biedt, leg ik een extra kaart of gebruik ik een ander deck om een sluitender antwoord te krijgen.

Voor zielsgebonden vragen en healing gebruik ik de decks van Janosh.  Dit deck is minder toekomstgericht en focust zich meer op blokkades, blinde vlekken of trauma’s uit het verleden, alles wat niet duidelijk is op je levenspad.  Hiermee wek ik de issues op die je ziel je wil vertellen.

Een sessie voor kaartleggen duurt gemiddeld een uur en gaat door in de privéruimte van de pipowagen.  Alle comfort is voorzien.

Klanten getuigen

“De allereerste keer de kaarten te laten leggen door Nicky was spannend en interessant. Ik wist totaal niet wat te verwachten. Aan de hand van verschillende kaartensets gaf Nicky mij meer duidelijkheid over het te volgen pad.  Mijn besluit is: héél verrassend, de kaarten zijn uitgekomen!”

“Ik had totaal niet verwacht dat de boodschap uit de kaarten werkelijkheid zou worden. Maar niet lang daarna was de onverwachte match een feit.”

Channelen

Channeling

Channeling is een spirituele techniek die wordt gebruikt om informatie te ontvangen van entiteiten die niet fysisch worden waargenomen. Deze entiteiten kunnen goden, geesten, engelen of andere spirituele wezens zijn.  Ik krijg informatie op verschillende manieren, via stemmen, gedachten, beelden of gevoelens.  Op deze manier kun jij beter inzicht krijgen in je leven en de wereld om ons heen. Hoewel kaartleggen en channeling twee verschillende praktijken zijn, dragen ze beide bij tot het verhogen van inzicht en wijsheid.

Hoe verloopt dit ?

Individueel

Je formuleert je concrete vraag.  Je kiest het kanaal dat je het meest aanspreekt, zoals een draak, een spirit of een schedel die mij op voorhand laten weten of ze geschikt zijn om je een boodschap te geven.  Via dit kanaal geef ik invulling aan je vraag of bezorgdheid. Ook een open vraag, zoals ‘is er op dit moment een boodschap voor mij’ is mogelijk.   Je mag voor een sessie ook een eigen kristal, schedel of draak meenemen.

Een sessie voor kaartleggen duurt gemiddeld een uur en gaat door in de privéruimte van de pipowagen.  Alle comfort is voorzien.

Groepschanneling

Channeling laat ik soms ook in groep doorgaan.  Hierbij leggen de deelnemers geen concrete vragen voor.  Het gekozen kanaal geeft aan iedere persoon een spirituele boodschap.

Interesse? Contacteer me nu!

Bel me op 0473/84.43.21  voor een afspraak (spreek je boodschap, naam en nummer in en ik contacteer je later terug) of contacteer me vrijblijvend op  info@secoya.be.  Meer over mij vind je op de contactpagina