Healing

Healingtherapie

Haast dagelijks worden we in ons leven geconfronteerd met problemen of tegenslagen. Het zijn hindernissen die niet toevallig op onze weg komen: ze hebben als doel ons leven op lange termijn te verrijken. Dit niet zien als louter problemen, maar wel als uitdagingen, is een eerste stap richting het vinden van een oplossing.

Welke obstakels blokkeren je levenspad? Aan de hand van diverse sessies kan ik je problemen behandelen en uiteindelijk oplossen. Zo kun je weer met een verlicht gevoel en energie een nieuw pad inslaan – of bevrijd van hindernissen – je weg verderzetten voor een leven in balans.

Ieder van ons bestaat uit diverse energielichamen, waarvan de fysieke, mentale en emotionele het best gekend zijn. Een onbalans in één van deze etherische lichamen, veroorzaakt door negatieve emoties en ervaringen, heeft gevolgen voor ons emotioneel, mentaal en uiteindelijk fysiek welzijn. Op dit punt spreken we van blokkades, die zich kunnen uiten in een laag zelfbeeld, ziekte, stress, relatieproblemen en meer.
Healingen zullen deze blokkades losmaken, zodat we opnieuw in balans komen. Tijdens een healing kanaliseer ik Prana, de levensenergie die in ons allen zit, en laat deze doorheen je lichaam stromen met behulp van verschillende tools zoals trillingen, kristallen, kleuren enzoverder.

Personen van alle leeftijden kunnen hier terecht voor een healing. Energetische therapie is ook interessant voor mensen die het moeilijk hebben zich te ontspannen. Het is sowieso een hulpmiddel voor zelfontdekking en persoonlijke groei.

Algemeen verloop healing:

 • Een Diepte healing is heel persoonlijk en intuïtief en stem ik af op jouw noden. Door middel van regressie kan ik problemen uit jouw vorige levens transformeren. Deze healing is interactief op verscheidene manieren, zoals het bespreken van de problemen, het maken van een eigen healing mandala, het trekken van kleurkaarten en chakrastenen… Verder maak ik gebruik van helende instrument- en stemklanken, diverse soorten kristallen, piramides, en handmade spirits, mandala’s, draken en bijenwaskleurkaarten.
  Duurtijd: 1u30
 • Bij een galactische healing hanteer ik instrumenten, zang en andere klanken maar ook kristallen en orgoniet. Terwijl je neerligt zal ik je begeleiden tot een diepe meditatieve staat en kristallen rondom of op jou leggen zodat jij je verbonden voelt met de kosmos. De galactische healing verloopt echter helemaal anders dan een diepte-healing en is niet interactief.
  Duurtijd: 1u-1u30
 • Tijdens de Egyptische healing maak ik gebruik van de ‘piramide-kracht’, de Ankh en de energie van de Hathors. Op jouw vraag kan ik een channeling doen met één van de Egyptische Goden zoals Anubis, Sekhmet, Isis … Bij goed weer kunnen we de healing buiten laten doorgaan in de grote piramide.
  Duurtijd: 1u30
 • Soul-body fusion: is een niet-interactieve, zittende healing waarbij ik energie aan jou doorgeef via de handen met als doel je ziel en lichaam in harmonie te krijgen. Je hoeft niets te doen, enkel te ontvangen.
  Duurtijd: 45 min.
 • Voor vrouwen die last hebben van hormonale problemen kan een Baarmoeder en navel healing soelaas bieden. Ook als je gevoelig bent voor de energie van anderen ben je welkom.
  Duurtijd: 1u30

Voor een eerste healing hoef je nooit iets voor te bereiden. Soms geef ik je wel huiswerk mee voor een volgende keer 😊. Best doe je comfortabele kleren aan. Bij geen enkele van deze healingen wordt hypnose toegepast. Afhankelijk van de soort healing kun je je erna vermoeid voelen en wat hoofdpijn hebben. Daarom is het belangrijk om na elke sessie voldoende water te drinken, best nog tot 2 dagen erna.

Feedback: “Ik ben reeds voor verschillende healingen bij Nicky geweest. De galactische healing gaf mij de meeste voldoening. Ik was verrast omdat er werd gezongen en dat er regelmatig muziek was. Ik voelde de connectie met het heelal. Ik had een opbeurend gevoel en ik was compleet kalm. Juist dat wat ik nodig had. Ik kijk al uit naar een volgende sessie!”