Reading

readings

Wat is een reading?

Aan de hand van hulpmiddelen kan ik je meer vertellen over een specifieke vraag waar je mee worstelt.  Een reading is een soort ‘invoelen’ om de antwoorden op een vraag te verkrijgen.  Dit realiseer ik via mijn heldervoelendheid of via energetisch aanvoelen.
Praktisch doe ik dit meestal via fotolezen, via kaartleggen of via de Akasha kronieken

Fotolezen

Bij fotolezen voel ik een foto van een persoon, van een dier of van een woning in.

Door het aanraken van de foto kan ik de gevraagde informatie over de persoon of het dier aanvoelen en jou doorgeven.   Bij een foto van een woning kan ik aangeven of een eenvoudige zuivering haalbaar is om je te kunnen ontspannen en van je huis een thuis te maken.

Enkele voorbeelden:

Belangrijk: neem steeds een foto mee waar ik met symbolen op kan werken!

Een klant getuigt:  “Mijn geadopteerde honden waren vaak heel angstig en hadden weinig vertrouwen in mij.  Strelen was een probleem. En een operatie drong zich op. Na één sessie was Boris al veel vlotter toegankelijk en bloeide open tot een leuke hond.  Ook het opgesloten gevoel bij Sultan verbeterde na de tweede sessie bij Nicky en was hij veel rustiger”.

Akasha kronieken

Wat zijn de Akasha kronieken ?

De Akasha kronieken is een energetische bibliotheek die informatie bevat over jouw ziel en levensreis, net als die van alle andere levende wezens op aarde.  Het omvat iedere zin, elke actie, elk gevoel, alle gedachtes of daden, iedere bedoeling die zich ooit heeft gemanifesteerd.   Deze kronieken vormen dus het geheugen van de mensheid en het dierenrijk.

De kronieken bevatten een schat aan diepe inzichten, die je in staat moeten stellen om meer te begrijpen van je verleden, van je huidig levenspad, van je gedachten.   Hierdoor zul je beter in staat zijn om te leven naar de liefde, naar vervulling en heelheid van de ware kern.

Voor heel gerichte vragen, waarbij de kaarten (zie kaartleggen) geen antwoorden geven, kan het raadplegen van de Akasha Kronieken waardevol blijken.

Hoe verloopt dit praktisch ?

Je omschrijft je vragen (geef de volledige naam, geboorteplaats en -datum op) en aan de hand van je opdracht zoek ik in de Akasha Kronieken naar de informatie die je zoekt.  Hiervoor heb ik enige tijd nodig, de zoektocht moet in alle rust kunnen gebeuren, er mogen geen storende factoren zijn.  Zo duurt het vaak enige dagen vooraleer ik de juiste antwoorden kan terugvinden.   Op verzoek kan je je opdracht ook via mail doorgeven.

Wat ik van informatie terugvind in de Kronieken, schrijf ik uit en laat ik je weten.  Als je toelichting wil over de teruggevonden informatie, kun je na afspraak ter plaatse komen.

Een specifieke vraag oplossen ? Contacteer me nu !

Bel me op 0473/84.43.21  voor een afspraak (spreek je boodschap, naam en nummer in en ik contacteer je later terug) of contacteer me vrijblijvend op  info@secoya.be.   Meer over mij vind je op de contactpagina

The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper