Healing Therapie Wetteren

Healing Therapie Wetteren

Secoya

Braektestraat 13
9230 Wetteren
+32 473 84 43 21

Healing Therapie in Wetteren

Kom terug in balans! Heb je last van blokkades die je levenspad belemmeren? Wil je terug in balans komen en je emotioneel, mentaal en fysiek welzijn verbeteren? Dan is healing therapie iets voor jou!

Bij healing therapie draait alles om het losmaken van blokkades in onze energielichamen, waardoor we opnieuw in balans komen. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterd welzijn, maar kan ook helpen bij stress, ziekte, relatieproblemen en meer.

In Wetteren kan je terecht bij een ervaren healer die werkt met verschillende tools zoals trillingen, kristallen en kleuren om Prana, de levensenergie in ons allen, doorheen je lichaam te laten stromen.

Of je nu jong of oud bent, healing therapie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, zelfontdekking en persoonlijke groei. Ontdek de voordelen van healing therapie en kom terug in balans voor een leven in harmonie!

Maak een afspraak voor een persoonlijke healing sessie en voel je weer energiek en verlicht. Healing therapie in Wetteren is de sleutel tot een gezonder en gelukkiger leven.

Voordelen van healing therapie

Healing therapie is een holistische benadering die gericht is op het verbeteren van het emotionele, mentale en fysieke welzijn van een persoon. Deze therapie kan worden gebruikt om een breed scala aan problemen aan te pakken, waaronder stress, angst, depressie, fysieke pijn en nog veel meer. Hieronder worden enkele van de voordelen van healing therapie voor het emotionele, mentale en fysieke welzijn in Wetteren toegelicht:

 1. Emotionele voordelen: Healing therapie kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van positieve emoties. Door het openen van geblokkeerde energiekanalen kan het de energiebalans herstellen en een gevoel van innerlijke rust en vrede bevorderen.
 2. Mentale voordelen: Healing therapie kan helpen bij het verminderen van mentale spanning en het verbeteren van de helderheid van de geest. Door een diepe ontspanning te bevorderen, kan het ook de slaapkwaliteit verbeteren en een betere focus en concentratie bevorderen.
 3. Fysieke voordelen: Healing therapie kan helpen bij het verlichten van fysieke pijn en ongemakken. Door het verminderen van stress en spanning in het lichaam, kan het ook de bloeddruk en hartslag verlagen en het immuunsysteem versterken.
 4. Holistische voordelen: Healing therapie benadert de mens als een geheel en tracht het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. Het kan daarom ook de kwaliteit van de relaties verbeteren en persoonlijke groei bevorderen.
 5. Duurzame voordelen: Healing therapie richt zich op het oplossen van de onderliggende oorzaken van de problemen in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Hierdoor kan het langdurige verlichting bieden en helpen bij het voorkomen van toekomstige problemen.

Verschillende soorten healingen

Bij Secoya in Wetteren worden verschillende soorten healingen aangeboden die elk op hun eigen manier werken om blokkades in ons lichaam op te lossen en ons emotionele, mentale en fysieke welzijn te verbeteren. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten healingen en hoe ze werken:

 1. Diepte healing: Deze healing is heel persoonlijk en intuïtief en wordt afgestemd op jouw noden. Door middel van regressie kunnen problemen uit vorige levens getransformeerd worden. Deze healing is interactief op verscheidene manieren, zoals het bespreken van de problemen, het maken van een eigen healing mandala, het trekken van kleurkaarten en chakrastenen. Er wordt ook gebruik gemaakt van helende instrument- en stemklanken, diverse soorten kristallen, piramides en handmade spirits.
 2. Galactische healing: Bij deze healing worden instrumenten, zang en andere klanken gebruikt, maar ook kristallen en orgoniet. Terwijl je neerligt zal de therapeut je begeleiden tot een diepe meditatieve staat en kristallen rondom of op jou leggen zodat jij je verbonden voelt met de kosmos. De galactische healing verloopt anders dan een diepte healing en is niet interactief.
 3. Egyptische healing: Bij deze healing wordt gebruik gemaakt van de ‘piramide-kracht’, de Ankh en Hathors. Op jouw vraag kan de therapeut een channeling doen met één van de Egyptische Goden zoals Anubis, Sekhmet, Isis … Bij goed weer kan de healing buiten doorgaan in de grote piramide.
 4. Soul-body fusion: Dit is een niet-interactieve, zittende healing waarbij de therapeut energie aan jou doorgeeft via de handen met als doel je ziel en lichaam in harmonie te krijgen. Je hoeft niets te doen, enkel te ontvangen.
 5. Baarmoeder en navel healing: Deze healing is specifiek voor vrouwen die last hebben van hormonale problemen, maar ook voor mensen die gevoelig zijn voor de energie van anderen. De behandeling duurt anderhalf uur en er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om blokkades in de baarmoeder en navel op te heffen.

Alle healingen worden individueel afgestemd op de noden van de persoon en vinden plaats in een rustgevende omgeving waar je volledig tot rust kunt komen. Door middel van deze verschillende soorten healingen kan Secoya in Wetteren een breed scala aan klachten en problemen behandelen en helpen om blokkades op te heffen en ons terug in balans te brengen.

Loslaten van blokkades

Bij Secoya Healing Therapie in Wetteren, geloven we in het belang van het losmaken van blokkades in onze energielichamen om ons emotioneel, mentaal en fysiek welzijn te verbeteren. Bij ons kan je terecht voor verschillende soorten healingen, elk met hun eigen unieke voordelen. Ons doel is om jou te helpen bij het verbeteren van je levensenergie en het bereiken van een diepe innerlijke balans.

Tijdens een healing sessie bij Secoya maken we gebruik van verschillende tools, zoals trillingen, kristallen, kleuren en meer om Prana, de levensenergie die in ons allen zit, doorheen je lichaam te leiden. Dit helpt bij het losmaken van blokkades in je energielichamen en het stimuleren van de natuurlijke helende kracht van je lichaam.

Bij ons kan je kiezen uit verschillende soorten healingen, zoals de Diepte healing, Galactische healing, Egyptische healing, Soul-body fusion en Baarmoeder en navel healing. Elk van deze healingen is gericht op het losmaken van blokkades in specifieke delen van je lichaam en het stimuleren van je levensenergie om tot een diepe innerlijke balans te komen.

Tijdens een healing sessie bij Secoya zal je je comfortabel voelen en kan je genieten van een ontspannende en rustgevende omgeving. We zullen eerst het probleem bespreken en samen beslissen welke behandeling het beste is voor jou. We beginnen met het openzetten van je energie met de Secoya Zuiveringsspray en jouw aura wordt gezuiverd in een eerste sessie. We bekijken jouw Chakra’s en meten ze uit aan de hand van een biotensor. Vervolgens worden blokkades in jouw systeem losgemaakt en op het einde gebruiken we één van de Secoya Beschermingssprays.

Als je op zoek bent naar een manier om blokkades in je energielichamen los te maken en je levensenergie te verbeteren, dan kan healing therapie bij Secoya in Wetteren de oplossing zijn. Wij helpen je graag bij het vinden van een diepe innerlijke balans en het verbeteren van je algehele welzijn.

Het proces van een healing sessie

Een healing sessie bij Secoya in Wetteren is een persoonlijke en intuïtieve ervaring, waarbij je je kunt voorbereiden op diepgaande veranderingen en transformaties op verschillende niveaus. Hieronder volgt een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens een healing sessie bij Secoya:

 1. Energie openzetten: De sessie begint met het openzetten van jouw energie, zodat je optimaal kunt profiteren van de healing. Dit wordt gedaan met de Secoya Zuiveringsspray, die je aura reinigt en je energie opent.
 2. Bespreking van het probleem: Daarna zal de healer samen met jou het probleem bespreken dat je wilt aanpakken. Op basis daarvan wordt bepaald welke soort healing het beste bij jou past.
 3. Reiniging van aura: Vervolgens wordt jouw aura gezuiverd in een eerste sessie, of later indien nodig.
 4. Uitmeting van chakra’s: De healer zal jouw chakra’s bekijken en uitmeten met behulp van een biotensor.
 5. Losmaken van blokkades: Tijdens de sessie zullen de blokkades in jouw systeem worden losgemaakt. De healer kan hiervoor verschillende tools gebruiken, zoals helende instrumenten- en stemklanken, diverse soorten kristallen, piramides, en handmade spirits, mandala’s, draken en bijenwaskleurkaarten.
 6. Bescherming van energie: Aan het einde van de sessie wordt een van de Secoya Beschermingssprays gebruikt om jouw energie te beschermen.

Het soort healing dat wordt aangeboden, varieert van een Diepte healing waarbij regressie wordt gebruikt om problemen uit vorige levens te transformeren, tot een Galactische healing waarbij kristallen en orgoniet worden gebruikt om je te verbinden met de kosmos. Ook is er de Egyptische healing waarbij de piramide-kracht wordt gebruikt en channeling met Egyptische goden mogelijk is. Een Baarmoeder en Navel healing is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van hormonale problemen. Tijdens een Soul-body fusion healing worden energieën via de handen doorgegeven om de ziel en het lichaam in harmonie te brengen.

 

Interesse of vragen?